Blue corn tortillachips med bönor, avokado och picklad lök
Gott, lite matigare snacks som passar som förrätt, kanske innan tacomiddagen. Bönor och majs ger struktur till rätten och den salta fetaosten tillsammans med den milda, krämiga avokadon passar perfekt till de knapriga tacochipsen. Missa inte heller den krämiga guacamolen med härlig styrka och smak.
Ingredienser
4 portioner
1 förp kokta, svarta bönor (à 380 g)
1 förp majskorn (à 150 g)
2 avokador
150 g fetaost
1 förp blue corn tortillachips (à 125 g)
1 dl picklad rödlök
1 kruka koriander
1 förp guacamole style sauce (à 260 g)
För alla
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av fetaost och guacamole.
Gör mjölkproteinfri: byt fetaosten mot tofu eller mjölkproteinfri ostersättningsprodukt. Välj mjölkproteinfri guacamole.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer