Vegofärsbiffar med vitlöksyoghurt

Betyg 3.5 av 5.15 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Vegofärsbiffar med vitlöksyoghurt

Härligt goda och saftiga vegobiffar fixar du enkelt med vegofärs som du blandar med fetaost och kryddar med rosmarin. Stek fetaostbiffarna i olja och servera dem med ris, vitlökssås samt grönsaker.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 45 2022

Vegofärsbiffar med vitlöksyoghurt

Ingredienser

4 portioner
4 port ris
150 g fetaost
ca 400 g formbar vegofärs
1 tsk torkad rosmarin
2 krm svartpeppar
1 vitlöksklyfta
2 dl matyoghurt
salt
1 msk olja
1/2 förp plommontomater (à 500 g)
1 romansallad

Gör så här

00:02:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Enkelt och mycket gott!

    Stina

  • Överraskande gott trodde det skulle bli torrt men detta ska vi göra om

    Carina

Näringsvärde per portion

Energi2591 KJ / 617 kCal
Fett29 g
Salt2.9 g
Kolhydrater56 g
Protein30 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

  • Vego bollo med majs
    Betyg 3.4 av 5.15 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Vegotacopaj med majs och ost
    Betyg 3.8 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kassler caprese med potatismos
    Betyg 3.4 av 5.14 personer har röstat
    Receptet har 6 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad