Enkelt och snabbt lagar du en god och proteinrik vego bolognese med majs och färs gjord av ärtor. Smaksättningen fixas med crème fraiche smaksatt med paprika och chili samt sälta från soja. Blanda bolognesen med god pasta och allt är klart att servera. Smaklig måltid!
Kontrollera noga innehållet i vegofärsen.
Gör glutenfri: välj glutenfri vegofärs och glutenfri pasta.
Gör laktosfri: välj laktosfri smaksatt crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt crème fraiche mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt och smaksätt med paprikapulver och chilipeppar.
Gör äggfri: välj äggfri pasta.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Så gott! Och så enkelt! Har väl aldrig lagat så mycket mat,det skötte numera exfrun,men med icas recept 15 min i köket,tycker jag det faktiskt är riktigt roligt,och gott blir det!!
Stefan
2019-01-29Hej Stefan! Vad roligt att höra! Fortsatt lycka till med matlagningen! Hälsningar Michelle
Redaktionen
2019-01-29