En vegovariant av carbonara med svamp i stället för bacon - kanske till och med godare än originalet! Addera lite chiliflakes för extra hetta. Toppa med färsk persilja.
Ett recept från:
Buffé
nr 8,
2017
Innehåller ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör laktosfri: välj laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädden mot soja-, havre-, eller risbaserad ersättningsprodukt. Välj mjölkproteinfritt ostalternativ.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Evelina
2021-02-01Så god, en favorit här hemma! Vi har även lite tryffelolja i gräddblandningen för extra smak :)
Linda
2020-12-30Favoriten! Så god och lättlagad!
Josefine
2020-12-05Vegocarbonara med ägg...
Redaktionen ICAse
2020-12-07Hej Josefine! Vego är ett samlingsbegrepp för en växtbaserad kost (även produkter) där ibland mjölk och/eller ägg kan ingå. Om du söker recept helt utan animalier så välj våra veganska recept. Hälsningar Ulrika