Vegocarbonara med svamp

En vegovariant av carbonara med svamp i stället för bacon - kanske till och med godare än originalet! Addera lite chiliflakes för extra hetta. Toppa med färsk persilja.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2017

Gör så här
00:00:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2638 KJ / 631 kCal
Fett34 g
Salt2.05 g
Kolhydrater59 g
Protein19 g
Klimatguide
0 - 0,5 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
18 stParmesan är inte vegetariskt, eftersom det innehåller löpe (animaliskt enzym från kalvmagar). Det finns vegetabiliska alternativ.
Annika
Gott! Jag brukar lägga till broccoli och körsbärstomater.
Elena
Jättegott! Den här rätten blir det repris på!
Monika
Rätte blev väldigt god och med färsk pasta ännu bättre.
Madeleine
Jättegott
Rickard
Nä gott men…..carbonara är carbonara inte detta ! 🥹
Christina
Riktigt gott! Rekommenderas starkt!😃
Sara
Så god verkligen!
Ingela
God. Men varför kalla det carbonara?
Christian
Supergod favorit hos mig & sambon! Vi använder färsk pasta - det tycker vi blir ännu godare 😃
Matilda