Vegobollar med libabröd och varma grönsaker

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Vegobollar med libabröd och varma grönsaker

Ikväll äter vi med händerna, i form av libabröd som vi fyller med massor av godsaker. Det blir vegobollar, marinerad lök och varma grönsaker. Mums!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 24 2023

Vegobollar med libabröd och varma grönsaker

Ingredienser

4 portioner

Marinerad lök

1 rödlök
1 msk rödvinsvinäger

Varma grönsaker

2 paprikor
2 morötter
1 zucchini
1 rödlök
2 msk rapsolja
2 vitlöksklyftor
1 tsk spiskummin
salt
peppar
2 förp vegobollar (à 300 g)
1 förp libabröd (à 340 g)
2 dl växtbaserad fraiche med paprika & chili

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi3048 KJ / 728 kCal
Fett29 g
Salt4 g
Kolhydrater75 g
Protein35 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Libapizza med timjan och mozzarella
Betyg 4.4 av 5.
19 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Het zucchinigryta med borlottibönor
Betyg 4 av 5.
16 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pasta med paprikapesto, knaperstekt tofu och spenat
Betyg 3.8 av 5.
46 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Zucchiniraggmunk med lins- och vitkålssallad
Betyg 3.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Stekt gnocchi med zucchini och persiljesallad
Betyg 3.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Zucchini med citrondressing och dill
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga