Vego-gulasch med saltgurka och gräddfil

En värmande gulasch gjord på vegetarisk pytt med morot, kålrabbi och rödlök. De fräscha grönsakerna får sällskap av fräst lök, vitlök, paprikapulver, kummin, tomatpuré och buljong. Servera med saltgurka, bröd, gräddfil och persilja. En nyttig läckerhet!

Ingredienser
Gulasch
Till servering
För alla
Fri från ägg
Gör glutenfri: kontrollera innehållet i buljongen/fonden. Välj glutenfritt bröd.
Gör mjölkproteinfri: byt gräddfilen till iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja) och kontrollera innehållet i buljongen/fonden.
Gör laktosfri: byt gräddfilen till laktosfri gräddfil.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer