Vego enchiladas med linser
Imponera på middagsgästerna med dessa enchiladas gjorda på sojafärs! Allt sitter i kryddningen, och här har vi slagit på stort; spiskummin, oregano, paprikapulver och vitlök för att nämna några smaker, och de höjer färsen, majsen och linserna. Rulla in fyllningen i tortillan och gratinera dem i ugnen. Äts med fördel ihop med en klick gräddfil och lite sallad.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 6 2021
Ingredienser
För alla
Kontrollera noga innehållet i brödet och pastasåsen.
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt ostalternativ.Byt ut gräddfil till mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Hej! Har familjekassen, i den får vi vegetarisk mat? Det finns en kasse för vegetarisk mat! Så sluta att ta med vegetarisk mat i en kasse som heter familjekassen. Mvh
Anders
2021-02-24Gott och super enkelt att laga, middag på 30 minuter Var uppskattat av barn , dem var lite skeptiska först
Dziyana
2021-02-23Gott. Öka mängden kryddor något, framför allt spiskummin.
Magnus
2021-02-09