Laga en värmande, kryddig, lakto-vegetarisk currygryta. Prova vårt recept med kokosmjölk, kikärtor, majs, halloumi och zucchini och mängder av goda kryddor. Servera denna halloumigryta med ris och middagen är klar!
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2021
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Dubblerad mängd kryddor + minskning av vatten (enligt rekommendation) till 1 dl. Smarrigt!
Anette
2023-03-15Väldigt gott! Har lagat detta vid flera tillfällen. Har i currypasta röd eller grön, beroende på vad jag har hemma. Tycker att det ger mer tryck i kryddningen än curry i pulverform.
Agneta
2023-02-22Mycket gott! Följde tips om att dubbla kryddor och bara 1/2 dl vatten.
Jenny
2023-02-19