Laga en värmande, kryddig, lakto-vegetarisk currygryta. Prova vårt recept med kokosmjölk, kikärtor, majs, halloumi och zucchini och mängder av goda kryddor. Servera denna halloumigryta med ris och middagen är klar!
Ett recept från:
Buffé
nr 2,
2021
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Cecilia
3/1/2021Så god, tog limesaft istället för limeblad, 1 buljongtärning och skippade majsen! Kommer ätas igen 😀
Pia
2/28/2021Hade Cayennepeppar istället för chilipulver. Saften från en lime istället för limeblad. Hade sötpotatis istället för ris. La till ca 2 tsk honung. Blev en god gryta. Hade den med i mattermos i dag på "Ut på tur, aldrig sur"- vandring. Men som många skriver, för mkt vatten. Ska ta mindre nästa gång. Och då kanske bara 1 buljongtärning?
Maria
2/27/2021Lite för tunn. För mkt vatten tycker jag