Vegetarisk pytt med morot, kålrabbi och rödlök är grunden i den här grytan, som kryddas med bland annat curry, spiskummin och koriander. Servera med blomkålsris, naanbröd och turkisk yoghurt. Go’ kväll Indien!
Fri från ägg
Gör glutenfri: välj ett glutenfritt bröd, t ex tortilla, kontrollera innehållet i buljongen.
Gör mjölkproteinfri: byt ut yoghurt mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör laktosfri: välj laktosfri matyoghurt.
Har du lagat receptet?
Kommentar
Maria
2016-04-25Älskar detta recept! Har gjort det tre ggr nu med like variation (mera kryddor/crème fraiche och liknande) och blir lika gott varje gång! Ffa denna gången när jag testade att bara köpa rotfruktsblandningen, var så mycket snabbare på en kväll där jag inte hade tid att stå och skala/skära en massa olika rotfrukter.