Champinjonburgare med bakad blomkål och rotsakspytt

1
0
Champinjonburgare med bakad blomkål och rotsakspytt

Snabblagad och enkel vegomåltid där du serverar ugnsbakad blomkål, smakrika champinjonburgare och en vegetarisk pytt. Servera burgarna och tillbehören med en krämig aioli och krispig sallad.

Skriv ut
Champinjonburgare med bakad blomkål och rotsakspytt

Ingredienser

4 portioner
500 g
blomkål
1 msk
olivolja
-
salt
2
förp champinjonburgare med rökig paprika (à 200 g)
500 g
vegetarisk pytt (à 500 g)
1
förp aioli (à 200 g)
65 g
salladsmix

För alla

Kontrollera noga innehållet i burgarna och pytten.
Fri från laktos och mjölkprotein. Innehåller gluten.
Gör glutenfri: välj äggfri aioli.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentarer

Testa liknande recept