Champinjonburgare med bakad blomkål och rotsakspytt

Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
2
Champinjonburgare med bakad blomkål och rotsakspytt

Snabblagad och enkel vegomåltid där du serverar ugnsbakad blomkål, smakrika champinjonburgare och en vegetarisk pytt. Servera burgarna och tillbehören med en krämig aioli och krispig sallad.

Champinjonburgare med bakad blomkål och rotsakspytt

Ingredienser

4 portioner
500 g  blomkål
1 msk  olivolja
salt
2   förp champinjonburgare med rökig paprika (à 200 g)
500 g  vegetarisk pytt (à 500 g)
1   förp aioli (à 200 g)
65 g  salladsmix

För alla

Kontrollera noga innehållet i burgarna och pytten.
Fri från laktos och mjölkprotein. Innehåller gluten.
Gör glutenfri: välj äggfri aioli.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Hej! Jag undrar varför du säger de var hårda det är en burgare inte knäcke börd och burgarna brukar inte vara hårda // Sandy

Sandy

2022-11-16

Är inte så förtjust i halvfabrikat. Vi testade champinjonburgarna men dom var hårda och inte så märkvärdiga i smaken.

Malin

2021-08-31

Testa liknande recept

Ugnsbakad blomkål med pinjenötter och skogschampinjoner
Betyg 4.5 av 5.
11 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grillad ryggbiff med potatishalvor och fänkålssallad
Betyg 4.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Vegoburgare med halloumi
Betyg 2.8 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Schnitzel med korianderkålsallad  
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fiskgryta med rotsaker och stjärnanis
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Vego-curry med naanbröd och blomkålsris
Betyg 3.2 av 5.
138 personer har röstat
Under 45 min att tillaga