Champinjonburgare med bakad blomkål och rotsakspytt

4
2
Champinjonburgare med bakad blomkål och rotsakspytt

Snabblagad och enkel vegomåltid där du serverar ugnsbakad blomkål, smakrika champinjonburgare och en vegetarisk pytt. Servera burgarna och tillbehören med en krämig aioli och krispig sallad.

Champinjonburgare med bakad blomkål och rotsakspytt

Ingredienser

4 portioner
500 g blomkål
1 msk olivolja
salt
2 förp champinjonburgare med rökig paprika (à 200 g)
500 g vegetarisk pytt (à 500 g)
1 förp aioli (à 200 g)
65 g salladsmix

För alla

Kontrollera noga innehållet i burgarna och pytten.
Fri från laktos och mjölkprotein. Innehåller gluten.
Gör glutenfri: välj äggfri aioli.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

4

Kommentarer

Sandy

2022-11-16

Hej! Jag undrar varför du säger de var hårda det är en burgare inte knäcke börd och burgarna brukar inte vara hårda // Sandy

Malin

2021-08-31

Är inte så förtjust i halvfabrikat. Vi testade champinjonburgarna men dom var hårda och inte så märkvärdiga i smaken.