Vegetariska vårrullar med sojamajonnäs

Betyg 3.6 av 5.17 personer har röstat
Receptet har 10 kommentarer
Receptet är ett klimartsmart val.
Nyckelhålsmärkt.
Vegetariska vårrullar med sojamajonnäs

Lite som på restaurang! Krispiga vegetariska vårrullar får tillagas i ugnen medan riset kokar. En fantastiskt smakrik dippsås sätter pricken över i:et med sina inslag från lime och soja. Låt sedan maten tysta mun…

Ett recept från:
ICAs matkasse v 48 2022

Vegetariska vårrullar med sojamajonnäs

Ingredienser

4 portioner
1 förp vegetariska vårrullar (à 600 g)
4 port ris eller annat gryn
250 g morötter
1 lime
100 g ärtskott

Sojamajonnäs

2 dl majonnäs
1 msk japansk soja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

10 st
  • Hur i hela friden kan ett recept på 805 kcal med hela 43 gram fett per portion vara nyckelhålsmärkt?

    Charlotte

  • Supergott!

    Jenny

  • Middag för 4 innehållande 6 st vårrullar. Hur tänkte man där?

    Ulrika

Näringsvärde per portion

Energi3341 KJ / 805 kCal
Fett43 g
Salt3 g
Kolhydrater88 g
Protein13 g

Klimatguide

0 - 0,5 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

  • Vårrullar med sojadipp
    Betyg 2.6 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Nyckelhålsmärkt.
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Färska vårrullar med sojamajonnäs
    Betyg 3.2 av 5.16 personer har röstat
    Receptet har 10 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Nyckelhålsmärkt.
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad