Nog för att man aldrig tröttnar på en klassisk köttfärssås, men har du testat att göra en uppdaterad variant på salsicciafärs? En mustig och god salsiccia bolognese med smak av färsk rosmarin och vitlök är lika lyxigt som enkelt att laga!
Ett recept från:
Buffé
nr 1,
2022
Kontrollera noga innehållet i färsen.
Fri från laktos.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör mjölkproteinfri: byt parmesanost mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Gör äggfri: välj äggfri pasta. Känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym, t ex parmigiano reggiano.
Kommentarer
Elisabet
2022-05-07Jag har lagat det här receptet två gånger med Scans frysta salcicciafärs och tyckte att det smakade gott! Jag tror säkert att det blir ännu godare med färsk färs (vilket det ofta är), men håller inte alls med om vad många andra har skrivit om den frysta färsen.
Gustaf
2022-05-01Mycket gott och smakrikt! Barnen älskar det också. Har lagat det vid flera tillfällen och bara använt färsk salsiccafärs. Känner verkligen inte av det som andra beskriver från den frysta färsen.
Ida
2022-03-30Riktigt äcklig fryst färs. Jag gillar kött men den här stinker och smakar gris på ett otäckt sätt. Slängde alltihop.