Nog för att man aldrig tröttnar på en klassisk köttfärssås, men har du testat att göra en uppdaterad variant på salsicciafärs? En mustig och god salsiccia bolognese med smak av färsk rosmarin och vitlök är lika lyxigt som enkelt att laga!
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2022
Kontrollera noga innehållet i färsen.
Fri från laktos.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör mjölkproteinfri: byt parmesanost mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Gör äggfri: välj äggfri pasta. Känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym, t ex parmigiano reggiano.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Gjorde med färsk salsiccia-färs = gott… MEN det smakar verkligen JÄTTEmycket rosmarin, nästa gång jag ska laga detta kommer jag ta max 1 tsk.
Anna
2023-03-21Mycket godare med färsk Salsiccia ....Rekommenderas!!
Christina
2022-09-11Jag har lagat det här receptet två gånger med Scans frysta salcicciafärs och tyckte att det smakade gott! Jag tror säkert att det blir ännu godare med färsk färs (vilket det ofta är), men håller inte alls med om vad många andra har skrivit om den frysta färsen.
Elisabet
2022-05-07