En mustig ragu på högrev är långkok av bästa märke. Högrevsgrytan behöver koka minst två timmar, gärna mer så köttet blir så mört att det faller sönder. Grytan får sedan en frisk fläkt av lite rivet citronskal. Servera ragun med spaghetti och gärna med buffelmozzarella för extra italiensk matglädje.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör laktosfri: välj laktosfri mozzarella.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mozzarella mot mjölkproteinfritt ostalternativ.
Gör äggfri: välj äggfri pasta.
Kommentarer
Anna
11/30/2019... fantastiskt att slippa brosk- och fettknosor som man annars får i bolognese gjord på köttfärs. Otroligt mört!
Anna
11/30/2019Supergott! Som en vansinnigt god och lyxig spagetti bolognese. Djupa vintriga smaker och fantastiskt gör
Rose-marie
10/28/2018Riktigt god gryta! Citronen är pricken över i:et. Jag fräste skogschampioner i bitar, broccoli tunt skivad och hyvlad squash till. Gott!