Det här är en snabb och god vegansk lasagne med linser, där du tar en smart genväg med hjälp av färdig pastasås. Såsen blir extra smakrik när du tillsätter buljongtärning, oregano och spenat. Resten går av bara farten och du har maten klar på nolltid.
Kontrollera noga innehållet i buljongen och pastasåsen.
Fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfria lasagneplattor.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Mycket gott. Jag hade i en tetra med Ica:s ostsås också. Tyckte att det blev lagom med sås och då hade jag 3 gånger 6 lasagneplattor. Irene
Irene
2022-01-04Så uppskattat av alla, veganer eller ej! Man behöver mera tomat sås än det står, precis som många har sagt, och jag hade dessutom i lök, och lite formbar vegansk färs, för att öka protein halten. Man sparar så mycket tid på att hoppa över bechamel såsen, och den röda löken överst blir både vacker men framförallt så god! Tack för ett fint och snabbt familjevänlig recept!
Lyssa
2021-09-06Jag hade tre förpackningar sås men det blev ändå för lite så ha rejält med sås!
Nina
2020-02-27