Vegetarisk lasagne är både otroligt gott och klimatsmart. Här med gröna linser, grillad paprika och mozzarella. Under tiden att lasagnen tillagas i ugnen gör du enkelt den fräscha salladen på tunt skivad silverlök, babyspenat och krispig nötmix. Ät och njut!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 14 2021
Kontrollera innehållet i nötmixen.
Rätten innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: använd glutenfria lasagneplattor.
Gör laktosfri: använd crème fraiche och mozzarella utan laktos.
Gör äggfri: använd lasagneplattor utan ägg.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Enkel att göra och den grillade paprikan sätter verkligen god smak. Återkommande rätt hemma hos oss.
Sofia
2023-03-15Ingen hit direkt tog längre tid än 25 minuter och smakade inget vidare... tyvärr:-(
Robert
2021-04-06Gjort fleera gånger! Älskar den. Mycket mer smak än en köttfärslasagne och känns mycket fräshare
Linda
2020-04-21