Vegetarisk lasagne är både otroligt gott och klimatsmart. Här med gröna linser, grillad paprika och mozzarella. Under tiden att lasagnen tillagas i ugnen gör du enkelt den fräscha salladen på tunt skivad silverlök, babyspenat och krispig nötmix. Ät och njut!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
14 2021
Kontrollera innehållet i nötmixen.
Rätten innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: använd glutenfria lasagneplattor.
Gör laktosfri: använd crème fraiche och mozzarella utan laktos.
Gör äggfri: använd lasagneplattor utan ägg.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Robert
2021-04-06Ingen hit direkt tog längre tid än 25 minuter och smakade inget vidare... tyvärr:-(
Linda
2020-04-21Gjort fleera gånger! Älskar den. Mycket mer smak än en köttfärslasagne och känns mycket fräshare
Helene
2019-03-02Det går snabbt att slänga ihop, krämigt och gott samt blir mycket mat! Barn- och matlådsvänligt