Vegetarisk lasagne med zucchini, tomat och basilika

Betyg 4 av 5.
9 personer har röstat
0
Vegetarisk lasagne med zucchini, tomat och basilika

En vegetarisk lasagne brukar gå hem i alla läger och här är lasagnen fylld med färgglada grönsaker, mozzarella och en pastasås med soja. En lättlagad lasagne men för att maximera alla smakerna så behöver den lite tid i ugnen, men där sköter den ju sig själv.

Vegetarisk lasagne med zucchini, tomat och basilika

Ingredienser

4 portioner
4 tomat
1 zucchini
1 gul paprika
1 kruka basilika
3 förp vegansk pastasås bolognese med soja (à 390 g)
8 lasagneplattor (ca 200 g)
2 dl crème fraiche
2 mozzarella (à 125 g)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
9 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2392 KJ / 576 kCal
Fett30 g
Salt1 g
Kolhydrater49 g
Protein22 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Lasagne med rökt skinka, tomat och mozzarella
Betyg 3.6 av 5.
14 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Cannelloni med zucchini och linser
Betyg 4.6 av 5.
58 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Lasagne med zucchini och linser
Betyg 4.5 av 5.
138 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Lasagne med paprika och linser
Betyg 4.2 av 5.
82 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Lasagne med mozzarella
Betyg 4.6 av 5.
70 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Skink- och zucchinistubbar
Betyg 4.6 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga