Tonfisk- och squashlasagne
En lasagne på tonfisk och squash som överraskar och glädjer. Den stekta squashen varvad med lasagneplattor ger stor matighet och tillsammans med pastasåsen som blandats med tonfisk och den krämiga ostsåsen har du en vinnare.
Ingredienser
4 portioner
2 squash
1 msk olja
1 tsk salt
1 krm peppar
2 burkar tonfisk i vatten (à 200 g)
1 burk pastasås (à 420 g)
250 g färska lasagneplattor
2 förp färdig ostsås (à 2 1/2 dl)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2517 KJ / 605 kCal
Fett18.9 g
Kommentarer
Mycket gott. Valde att göra egen ostsås som föreslogs i receptet istället för att köpa färdig ostsås och så köpte jag zuccini istället. Detta kommer jag garanterat göra fler gånger!
Emma
2013-02-05Det här var gott, det tyckte både vi och våra vänner. Pressa gärna i en extra vitlöksklyfta och var inte rädd för att krydda lite extra.
Erika
2005-08-19