En vegansk färs till tacos, gjord på riven blomkål som smaksätts med majs, tacokrydda, koriander och lime. Ett supergott veganskt alternativ till tacofärs för fredagstacosen!
Ett recept från:
Buffé
nr 10,
2018
Kontrollera noga innehållet i kryddmixen.
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Näringsvärdet är beräknat per portion, på 4 port.
Gör hemmagjord Tacokrydda med vitlök.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Tomas
2020-10-27Helt OK men blev klart godare om man kryddade upp den på slutet!
Tomas
2020-10-27Helt OK men blev klart godare om man kryddade upp den på slutet!
Therese
2020-04-18Supergott