Blomkålsstek till tacos
En härligt god och smakrik vegetarisk tacorätt med krispiga tacoskal och en fyllig blomkålsstek där smaker och texturer balanserar varandra perfekt. Blomkålen får smak av den söta röda paprikan, stekta löken och den umamirika tacokryddmixen. Servera blomkålssteken i varma tacoskal tillsammans med era favorittillbehör och ät er mätta.
Ingredienser
4 portioner
1 gul lök
1 röd paprika
2 msk rapsolja
500 g blomkålsris
2 msk tomatpuré
2 msk taco kryddmix
2 msk vatten
salt
Till servering:
tacoskal med valfria tillbehör
För alla
Kontrollera noga innehållet i kryddmixen.
I övrigt fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Hej Rebecca! Här var Tryckfelsnisse framme och ändrade vatten till vattenkastanjer. Men det är vatten vi menar i detta receptet. Lycka till! Hälsningar Michelle
Redaktionen
2017-02-06vad gör jag med vattenkastanjerna?
Rebecca
2017-02-04Intressant och värt att pröva!
Cajsa
2017-01-16