Glutenfria tortillas

5
0
Glutenfria tortillas

Prova att göra egna glutenfria tortillabröd på majsmjöl, majsstärkelse, äggvitor och vatten. Bröden steks i stekpanna och blir lite pannkaksliknande i sin konsistens. Fyll bröden med valfria tacoingredienser och kvällen är räddad!

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2018

Glutenfria tortillas

Ingredienser

6 st
4 äggvitor
3 dl majsmjöl
1 dl majsstärkelse
ca 3 - 4 dl vatten
1 1/2 tsk salt
raps- eller kokosolja (till stekning)

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein men innehåller ägg.

Näringsvärdet är beräknat per st.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

5

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 700 KJ / 167 kCal
Fett 3 g
Salt 1.83 g
Kolhydrater 30 g
Protein 5 g
Läs mer om näringsvärden