Vegansk senapssill av aubergine

Världens godaste veganska senapssill med smak av skånsk senap och dijon – klassiskt, lättlagat och makalöst gott. Perfekt då årets stora mathelger knackar på dörren och du vill bjuda på grön och härligt buffémat.

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1831 KJ / 436 kCal
Fett23 g
Salt0.3 g
Kolhydrater56 g
Protein2 g
Kommentarer
Ett måste på jul- och påskbord! En jättegod sill som uppskattas av både vegetarianer och köttätare.
Ylva
2025-04-20Great! This is a success among non vegetarian even!!!
Andrea
2024-01-16Vad är hållbarheten på detta?
Patrik
2020-11-30Hej Patrik! Själva vegansillen håller åtminstone 7-10 dagar, så den går bra att förbereda. Senapssåsen med "sillen" i håller ca 2-3 dagar. Men som med allt så gäller rena verktyg och hålla god hygien. Hoppas det smakar. Hälsningar Ulrika
ICA-köket
2020-12-01