Tranbärsgriljering
Tranbärsgriljering ger skinkan mer färg och en härligt frisk smak som garanterat gör succé på julbordet. Koka julskinkan själv eller köp färdigkokt. Själva griljeringen tar max en halvtimme och är väl värd mödan.
Ingredienser
1 sats
1 dl torkade tranbär
1 äggula
1 dl skånsk senap
1 msk konc tranbärsjuice
ca 3 kg kokt eller ugnsbakad julskinka
1 msk majsstärkelse
För alla
Innehåller ägg.
Fri från gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi868 KJ / 208 kCal
Fett7 g
Salt4 g
Kolhydrater2 g
Protein33 g
Kommentar
Jag ska prova ert förslag på tranbärs griljeringen av skinkan. Alla era tips om köttbullens förbättring ska jag pröva. Tack för tipsen.
Britta
2016-12-16