Tranbärsgriljering

1
1
Tranbärsgriljering

Tranbärsgriljering ger skinkan mer färg och en härligt frisk smak som garanterat gör succé på julbordet. Koka julskinkan själv eller köp färdigkokt. Själva griljeringen tar max en halvtimme och är väl värd mödan.

Skriv ut
Tranbärsgriljering

Ingredienser

1 sats
1 dl
torkade tranbär
1
äggula
1 dl
skånsk senap
1 msk
konc tranbärsjuice
ca 3 kg
kokt eller ugnsbakad julskinka
1 msk
majsstärkelse

För alla

Innehåller ägg.
Fri från gluten, laktos och mjölkprotein.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentar

Britta

2016-12-16

Jag ska prova ert förslag på tranbärs griljeringen av skinkan. Alla era tips om köttbullens förbättring ska jag pröva. Tack för tipsen.

Näringsvärde per portion

Energi 868 KJ / 208 kCal
Fett 7 g
Salt 4 g
Kolhydrater 2 g
Protein 33 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept