Vegansk currysill av aubergine

14
0
Vegansk currysill av aubergine

Currysill har blivit ett vanligt inslag på sillbordet. Den här veganska currysillen är supersmaskig och går snabbt att röra ihop. Vegansk crème fraiche och äggfri majonnäs gör den extra krämig. Servera currysillen på buffén eller på en kavring som en liten förrätt när gästerna kommer.

Skriv ut
Vegansk currysill av aubergine

Ingredienser

4 portioner
1/2 dl
syltlök
1 msk
lag från löken
1/2 dl
vegansk crème fraiche
1 1/2 dl
ägg-, laktos- och mjölkproteinfri majonnäs
1/2 msk
curry
-
salt och peppar
1
sats inlagd vegansk sill (se länk under steg 2)

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

 

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

14

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1483 KJ / 355 kCal
Fett 15 g
Salt 0.7 g
Kolhydrater 53 g
Protein 1 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept