Varma mackor med matjessill, ägg och Västerbottensost

3
0
Varma mackor med matjessill, ägg och Västerbottensost

De här mackorna passar helt perfekt till vickningen på en fest – sill, Västerbottensost, ägg och gräddfil gör dem mättande, salta och krämiga. Och riktigt, riktigt goda!

Skriv ut
Varma mackor med matjessill, ägg och Västerbottensost

Ingredienser

8 portioner
4
ägg
1
rödlök
1
förp ansjoviskryddad sill eller matjesill (à 220 g)
4
kokta potatisar
50 g
smör
-
svartpeppar
8
skivor kavring
2 dl
riven Västerbottensost
1/2
förp färsk gräslök (à 20 g)

Till servering

gräddfil

För alla

Innehåller ägg och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktofri: välj laktosfritt  matfett och laktosfri gräddfil.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

3

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1164 KJ / 278 kCal
Fett 15 g
Salt 2 g
Kolhydrater 25 g
Protein 11 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept