Rödlök- och äppelchutney med nejlika och ingefära

Betyg 3.3 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Rödlök- och äppelchutney med nejlika och ingefära

Rödlöks- och äppelchutney är ett sötsyrligt och fantastiskt gott tillbehör till julens prinskorvar. Chutneyn håller i ett par veckor i kylen och passar också utmärkt till annandagens kalkonstek.

Rödlök- och äppelchutney med nejlika och ingefära

Ingredienser

8 bufféportioner
3 äpplen
2 rödlökar
1 msk riven färsk ingefära
1/2 dl farinsocker
1/2 dl rödvinsvinäger
1/2 dl vatten
1 krm mald nejlika
salt

Till servering

1/2 kruka gräslök
kycklingprinskorv eller prinskorv

Gör så här

00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.8 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per bufféportion

Näringsvärde per port exkl serveringstillbehör.
Energi240 KJ / 57 kCal
Fett0.1 g
Salt0.1 g
Kolhydrater13 g
Protein0.4 g

Testa liknande recept

Kryddiga veganska köttbullar av ris och kikärter
Betyg 3.5 av 5.33 personer har röstat
Receptet har 25 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Apelsin- och stjärnanisglacerad kyckling
Betyg 4.2 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kladdkaka med chutney på torkade frukter
Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Chokladkaka med pepparkakssmak
Betyg 4.1 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grillad kycklingsteak med rökt chiliglaze
Betyg 4.8 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Lök och pumpachutney
Betyg 3.8 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad