Underbart goda, hemmagjorda vårrullar med en smakrik fyllning bestående av böngroddar, het, aromatisk ingefära och strimlad råkost. Servera de gyllenstekta vårrullarna med krispig isbergssallad, ris och krämigt, len avokado. Pressa över den friska limesaften och njut.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
33 2017
Läs noga ingrediensförteckningen på filodegen.
Rätten är fri från laktos, mjölkprotein och ägg men innehåller gluten.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Robert
7/30/2020Vi la till lite räkor och lite curry, det piffade till det lite extra. Vi skippade riset och salladen, gick lika bra;-)
Redaktionen ICAse
7/31/2020Hej Robert! Kul att utveckla receptet på detta sättet. Hälsningar Michelle
Carl
7/28/2020Vad är råkostsallad? Jag rev kålrot, rotselleri och morot. Använde vårrulleblad i stället för filodeg och tillagade i fritiden.
Redaktionen ICAse
8/6/2020Hej Carl! Ursäkta sent svar. Vi har en färdigprodukt i påse som heter råkostsallad, finns hyllan bland alla salladspåsar på ICA. Hoppas att du gillade vårrullarna! Hälsningar Elina
Inga-maj kristi
2/26/2017Jättefina recept Kommer att laga en del av dessa till veckan då vårt kära barnbarn som är vegetarian kommer och hälsar på. Kanske det också inspirerar oss att laga vegetariskt mera..