Stekt filodegsbröd med ostfyllning

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Stekt filodegsbröd med ostfyllning

Härligt frasiga filodegsbröd med ostfyllning - ljuvligt doftande och smakande. Du kan variera bröden genom olika sorters ost. Utmärkta att servera som tillbehör på buffén.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2007

Stekt filodegsbröd med ostfyllning

Ingredienser

8 portioner
1   paket filodeg (1 paket motsvarar 6 st)
300 g  riven ost (300 g motsvarar ca 6 dl)
3 tsk  oregano
2 1/2 msk  olivolja till stekning

För alla

Fri från ägg. Innehåller gluten och mjölk.

Gör så här

Tips

Du kan göra bröden med en god mild komjölksost eller med en mer smakrik får- eller getost.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi880 KJ / 210 kCal
Fett15 g

Testa liknande recept

Över 60 min att tillaga
Turkiska fetaostknyten
Betyg 3.1 av 5.
32 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Över 60 min att tillaga
Chokladbaklava
Betyg 4.1 av 5.
12 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Filorullar med fetaost och mynta
Betyg 3.7 av 5.
12 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ostrullar på filodeg 
Betyg 3.8 av 5.
13 personer har röstat
Under 45 min att tillaga