Stekt filodegsbröd med ostfyllning

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Stekt filodegsbröd med ostfyllning

Härligt frasiga filodegsbröd med ostfyllning - ljuvligt doftande och smakande. Du kan variera bröden genom olika sorters ost. Utmärkta att servera som tillbehör på buffén.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2007

Stekt filodegsbröd med ostfyllning

Ingredienser

8 portioner
1 paket filodeg (1 paket motsvarar 6 st)
300 g riven ost (300 g motsvarar ca 6 dl)
3 tsk oregano
2 1/2 msk olivolja till stekning

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi880 KJ / 210 kCal
Fett15 g

Testa liknande recept

Över 60 min att tillaga
Frasig filodegspaj med getost, tomat och karamelliserad lök
Betyg 4.2 av 5.
36 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Cigarah bureyi-ostrullar
Betyg 3 av 5.
95 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Turkiska fetaostknyten
Betyg 3.1 av 5.
32 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Chokladbaklava
Betyg 4.1 av 5.
12 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Tapenadecigarr med getostdipp
Betyg 3.1 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga