Varmrökt lax med pasta och haricots verts

0
0
Varmrökt lax med pasta och haricots verts

En god rätt att äta, samt fin att titta på! Denna otroligt krämig och smakrika pasta, innehåller allt från varmrökt lax, till haricots verts och pärltomater. Toppa med mild och nötig mâchesallad, och hugg in!

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 24 2019

Varmrökt lax med pasta och haricots verts

Ingredienser

2 portioner
1/2
förp haricots verts (à 150 g)
1
citron
250 g
varmrökt lax
250 g
färsk pasta (gärna tonnarelli)
150 g
färskost vitlök & örter
2 1/2 dl
béchamelsås
-
salt
-
peppar
1/2
påse mâchesallad (à 65 g)
200 g
pärltomater

För alla

Kontrollera noga innehållet i béchamelsåsen.
Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör äggfri: välj äggfri pasta.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 3362 KJ / 804 kCal
Fett 44 g
Salt 5 g
Kolhydrater 52 g
Protein 47 g
Läs mer om näringsvärden

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om klimatguiden

Testa liknande recept