I det här receptet ersätts vanlig pasta med bönpasta. Bönpastan blandas med en välsmakande paprikakräm som du gör på lök, vitlök, paprika och en gnutta timjan. En smakfull pastarätt där smakerna bryts av med mild och krämig mozzarella för att slutligen toppas med knapriga rostade solroskärnor.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
14 2016
Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri mozzarella.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mozzarella mot mjölkproteinfritt ostalternativ.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Patrik
4/9/2016Även jag och frun ogillade pastan, men hade man haft vanlig paste så hade det vart kanon. MEN... I matlådan så stekte jag bacon å la till. Rekommenderas till icke vegetarianer.
Christina
4/6/2016Mycket gott fantastiska smaker gillar pastan.
Mikael
4/5/2016Synd med osmaklig pasta för oss som vill ha laktosfritt men inte är glutenintoleranta. Tycker absolut valmöjligheten borde finnas - överväger att avsluta abonnemanget