Pasta med najadlax och kronärtskockstapenade

4
0 Klimatsmart
Pasta med najadlax och kronärtskockstapenade

Lätt kan också vara oerhört gott! I kväll serveras det en fräsch pastarätt med najadlax för sälta, körsbärstomater för sötma och en härlig kronärtskockstapenade som maxar smakerna ytterligare. Låt maten tysta mun…

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 35 2019

Pasta med najadlax och kronärtskockstapenade

Ingredienser

2 portioner
1
ask färsk gräslök (à 20 g)
75 g
haricots verts (bönor)
250 g
körsbärstomater
150 g
skivad najadlax
2
port pasta (gärna bavette)
130 g
tapenade av kronärtskocka
1/2
påse mâchesallad

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på tapenaden.
Fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör äggfri: välj äggfri pasta.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

4

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2636 KJ / 634 kCal
Fett 29 g
Salt 4.4 g
Kolhydrater 62 g
Protein 28 g
Läs mer om näringsvärden

Klimatguide

0 - 0,5 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om klimatguiden

Testa liknande recept