Varm potatissallad

Betyg 3.4 av 5.
7 personer har röstat
0
Varm potatissallad

En varm potatissallad passar till de flesta kött- och fiskrätter eller vegetariskt. Potatisen steks tillsammans med rödlök och sockerärter i smör och olja. Vänd ner spenat och servera med valfri ört som garnityr.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2006

Varm potatissallad

Ingredienser

4 portioner
500 g  delikatesspotatis eller annan liten potatis
1/2   rödlök
100 g  sockerärtor
smör och olivolja till stekning
80 g  färsk spenat
salt och peppar
körvel persilja eller basilika till servering

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör mjölkfri: uteslut smöret.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.4 av 5.
7 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi590 KJ / 140 kCal
Fett4 g

Testa liknande recept

Laxsallad med rädisor
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Spenatsallad med kronärtskockor och brie
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Ljummen sallad med lax och fetaost
Betyg 4.4 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Torsk i räksås med spenatpotatis
Betyg 4.4 av 5.
36 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rimmad torsk med betor och körvel
Betyg 3.3 av 5.
21 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Varmrökt potatissallad
Betyg 2.4 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga