Varm potatissallad

6
0
Varm potatissallad

En varm potatissallad passar till de flesta kött- och fiskrätter eller vegetariskt. Potatisen steks tillsammans med rödlök och sockerärter i smör och olja. Vänd ner spenat och servera med valfri ört som garnityr.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2006

Varm potatissallad

Ingredienser

4 portioner
500 g
delikatesspotatis eller annan liten potatis
1/2
rödlök
100 g
sockerärtor
-
smör och olivolja till stekning
80 g
färsk spenat
-
salt och peppar
-
körvel persilja eller basilika till servering

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör mjölkfri: uteslut smöret.

Under 30 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

6

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 590 KJ / 140 kCal
Fett 4 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept