Rimmad torsk med betor och körvel

Betyg 3.3 av 5.
21 personer har röstat
0
Rimmad torsk med betor och körvel

Rimmad torsk med betor och körvel är en delikat fiskrätt som du tillagar enkelt. Torsken ugnssteks och serveras ihop med välsmakande tillbehör som smörstekta rödbetor, nykokt potatis, brynt smör samt lite riven pepparrot på toppen. En rätt som bjuder på perfekta smakkombinationer!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 43 2015

Rimmad torsk med betor och körvel

Ingredienser

2 portioner
450 g delikatesspotatis
200 g förkokta rödbetor
1/2 kruka körvel
250 g rimmad torskfilé
50 g smör
salt
peppar
2 msk riven pepparrot
1 citron
1/2 ask solrosskott

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
21 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2244 KJ / 537 kCal
Fett22 g
Salt4.02 g
Kolhydrater51 g
Protein29 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Ugnsbakad torsk med rödbetor, kapris och brynt smör
Betyg 4 av 5.
21 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Torsk med rödbetskräm, pepparot och kapris
Betyg 3.6 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rostas med fylld pasta och körvel
Betyg 3.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Varm potatissallad
Betyg 3.4 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Över 60 min att tillaga
Halstrad lax med pepparrotssås
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga