Varm potatissallad

Betyg 3.4 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Varm potatissallad

En varm potatissallad passar till de flesta kött- och fiskrätter eller vegetariskt. Potatisen steks tillsammans med rödlök och sockerärter i smör och olja. Vänd ner spenat och servera med valfri ört som garnityr.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2006

Varm potatissallad

Ingredienser

4 portioner
500 g delikatesspotatis eller annan liten potatis
1/2 rödlök
100 g sockerärtor
smör och olivolja till stekning
80 g färsk spenat
salt
peppar
körvel persilja eller basilika till servering

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi590 KJ / 140 kCal
Fett4 g

Testa liknande recept

Varm pastasallad med falukorv
Betyg 3.4 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 7 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Spenatsallad med kronärtskockor och brie
Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Torsk i räksås med spenatpotatis
Betyg 4.5 av 5.45 personer har röstat
Receptet har 9 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ljummen sallad med lax och fetaost
Betyg 4.4 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rimmad torsk med betor och körvel
Betyg 3.3 av 5.21 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kassler- och spenatsallad
Betyg 3.9 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad