Kassler- och spenatsallad
Denna ljumma sallad med potatis, soltorkade tomater, rödlök, spenat och kassler kan också ätas kall och därmed tillagas dagen före. Perfekt utflyktsmat.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 25 2012
Ingredienser
4 portioner
900 g färsk potatis
5 soltorkade tomater i olja
1 rödlök
1 msk dijonsenap
3 msk olivolja
2 msk vatten
1 vitlöksklyfta
salt
peppar
100 g färsk spenat
ca 500 g skivad kassler
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1886 KJ / 452 kCal
Fett14.9 g
Kolhydrater43.1 g
Protein31.9 g
Kommentarer
Bytte ut potatisen mot pasta istället! Funkade utmärkt!
Viktor
2012-07-10maten var perfekt, var den enda besväret att mina barn tyckte inte om den och var tvungen att laga något annat för dem, rekommenderar jag denna mat till alla, men om du har små barn bör du förbereda något annat för dem.
Negin
2012-06-19