Kassler- och spenatsallad

Betyg 3.8 av 5.
11 personer har röstat
2
Kassler- och spenatsallad

Denna ljumma sallad med potatis, soltorkade tomater, rödlök, spenat och kassler kan också ätas kall och därmed tillagas dagen före. Perfekt utflyktsmat.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 25 2012

Kassler- och spenatsallad

Ingredienser

4 portioner
900 g färsk potatis
5 soltorkade tomater i olja
1 rödlök
1 msk dijonsenap
3 msk olivolja
2 msk vatten
1 vitlöksklyfta
salt
peppar
100 g färsk spenat
ca 500 g skivad kassler

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.8 av 5.
11 personer har röstat

Kommentarer

Bytte ut potatisen mot pasta istället! Funkade utmärkt!

Viktor

2012-07-10

maten var perfekt, var den enda besväret att mina barn tyckte inte om den och var tvungen att laga något annat för dem, rekommenderar jag denna mat till alla, men om du har små barn bör du förbereda något annat för dem.

Negin

2012-06-19

Näringsvärde per portion

Energi1886 KJ / 452 kCal
Fett14.9 g
Kolhydrater43.1 g
Protein31.9 g

Testa liknande recept

Under 30 min att tillaga
Pastagratäng med kassler
Betyg 3.3 av 5.
52 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Surkål & kassler sandwich
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kasslersallad med couscous
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Stekt kassler med krämig potatissallad
Betyg 4.1 av 5.
21 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Smulpaj med rödlök, kassler och aubergine
Betyg 3.3 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga