Världens bästa tårtbotten
Den ska vara enkel att baka, bli lätt, luftig och lagom söt. Dessutom villigt låta sig delas, utan att smula eller gå sönder, därefter fyllas och dekoreras. Här är en tårtbotten som uppfyller precis alla de nämnda kraven. En riktig toppenbotten helt enkelt!
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2014
Ingredienser
10 portioner
4 ägg
2 dl socker
1 dl vetemjöl (à 60 g)
1 dl potatismjöl (à 80 g)
1 tsk bakpulver
smör och mjöl till formen
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi675 KJ / 161 kCal
Fett3 g
Salt0.2 g
Kolhydrater29 g
Protein3 g
Kommentarer
Helt perfekt tårtbotten! Fick marängyta men tog bara bort den för att trolla fram en helt platt tårtbotten under :D
Sanne paxillus
2024-10-03Blev en seg, söt omelett🤷♂️
Jonas
2024-09-07Hej. Jag har bakat denna ikväll, men ska dekorera den först imorgon. Ska jag förvara den ute i rumstemperatur eller jag ska förvara den i kylen över natten? / Jeanette
Jeanette
2024-08-17