Glutenfri tårtbotten
Enkelt och smidigt recept för att baka en glutenfri tårtbotten. Botten kan delas i tre delar och du kan sedan göra din egen favorittårta med den fyllning och garnering du gillar bäst.
Ingredienser
10 bitar
smör (till formen)
glutenfritt ströbröd (till formen)
3 ägg
3 dl strösocker
1 tsk psylliumfiber
2 dl glutenfri mjölmix
1 dl potatismjöl
2 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
1 dl hett vatten
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Totalt värdelös recept!
Ulla-maija
2023-02-08Hej Ulla-Maija! Tråkigt att höra att du inte tyckte att receptet inte var bra. Vad var det som gjorde att du inte tyckte att receptet är bra? Hälsningar Elina
Redaktionen
2023-02-08Enkelt och toppenbra recept! Fluffig botten som enkelt gick ett dela i tre bottnar. Lika gott som ”vanlig”.
Eleonor
2022-11-26Bjöd till barnkalas där flera tyckte att det var den godaste tårtan näst efter marängtårta!
Gunilla
2021-10-09