Glutenfri tårtbotten

11
2
Glutenfri tårtbotten

Enkelt och smidigt recept för att baka en glutenfri tårtbotten. Botten kan delas i tre delar och du kan sedan göra din egen favorittårta med den fyllning och garnering du gillar bäst.

Glutenfri tårtbotten

Ingredienser

10 bitar
smör (till formen)
glutenfritt ströbröd (till formen)
3 ägg
3 dl strösocker
1 tsk psylliumfiber
2 dl glutenfri mjölmix
1 dl potatismjöl
2 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
1 dl hett vatten

För alla

Kontrollera noga innehållet i mjölmixen.
Fri från gluten. Innehåller ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör mjölkproteinfri: byt smör mot mjölkproteinfritt margarin.



Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

11

Kommentarer

Eleonor

2022-11-26

Enkelt och toppenbra recept! Fluffig botten som enkelt gick ett dela i tre bottnar. Lika gott som ”vanlig”.

Gunilla

2021-10-09

Bjöd till barnkalas där flera tyckte att det var den godaste tårtan näst efter marängtårta!