Vårgryta på Indiavis

Betyg 2.6 av 5.
5 personer har röstat
0Klimatsmart
Vårgryta på Indiavis

Denna gryta på indiskt vis känns fräsch och tack vare sin korta tillagningstid passar den perfekt till vardagsmiddagen. Vårgryta på Indiavis innehåller smakhöjare som blomkål, salladslök och garam masala.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 1999

Vårgryta på Indiavis

Ingredienser

4 portioner
1 blomkålshuvud
1 knippa salladslök
8 små primörpotatisar
3 dl grönsaksbuljong (tärning + vatten)
1/2 tsk salt
1 tsk garam masala
1 paket gröna ärtor (à ca 125 g)
bröd
crème fraiche
äpple
senap

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.6 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1705 KJ / 408 kCal
Fett19 g
Salt2 g
Kolhydrater43 g
Protein12 g

Klimatguide

0 - 0,5 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Kryddrostad skördepytt
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kycklingben med indisk potatisgryta
Betyg 2.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Masalaklubbor med blomkålsris
Betyg 4 av 5.
14 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Indisk gryta
Betyg 3.5 av 5.
38 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Indisk gryta med blomkål
Betyg 3.5 av 5.
29 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Kyckling i yoghurtmarinad
Betyg 3.5 av 5.
35 personer har röstat
Över 12 timmar att tillaga