Vårgrön soppa med ädelost
Maxad grön soppa med broccoli, ärter och spenat. Riktigt slät och len blir den i blender, men stavmixer går också bra. Toppa med ännu mera grönt i form av avokado som göms i en krämig röra med ädelost. Cruncha till det med rostade frön och råhyvlad broccoli.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2014
Ingredienser
Topping
För alla
Fri från gluten.
Gör laktosfri: Kontrollera innehållet i buljongtärningen.
Gör mjölkproteinfri: Kontrollera innehållet i buljongtärningen och ersätt osten med tofu eller annat mjölkfritt ostalternativ.
Gör äggfri: Kontrollera innehållet i buljongtärningen.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Mums
Nina
2020-03-08Supergod vacker vegetarisk sannolikt hälso- och miljösmart En favorit! Serverade dock ost rostade pumpafrön avokado, bröd/kex/knäcke intill, ej i soppan
Katrin
2019-05-02Den var underbart god. Fick beröm av mina vänner för den goda smaken. En riktig vårsoppa!!
Gunilla
2014-04-01