Fullkornsbröd
Fullkornsbröd är både nyttigt och gott. Här har du ett kanonrecept på hur du själv kan baka till de fantastiskt goda fullkornsbröden. Enkelt, gott och nyttigt!
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2009
Ingredienser
2 stora bröd
Jästlösning
1/2 paket jäst (à 50 g)
1 msk råsocker
1 1/2 dl ljummet vatten (37 grader)
Deg
2 1/3 l grahamsmjöl (2 1/4 l motsvarar 1.35 kg)
9 - 7 1/2 dl ljummet vatten (37 grader)
olja
2 tsk salt (gärna havssalt)
För alla
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg. Innehåller gluten.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Har inte provat men måste vara felskrivet i förhållande vätska och mjöl.
Karin
2023-09-25Ser ingenstans hur många kcal det innehåller
Peter
2021-03-24