Värdshusets långpannebröd

Härligt långpannebröd för söndagsbrunchen eller som tillbehör till middagen! Vallmofröna ger en härligt lantlig känsla. Servera gärna tillsammans med örtkryddad färskost, mums!
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2006

Gör så här
01:00:00
00:30:00
00:40:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per bit
Energi635 KJ / 151 kCal
Fett1.6 g
Kolhydrater30 g
Protein4 g
Kommentarer
8 stHej, Har gjort detta brödet en gång förut och det är verkligen gott! Funderar om det skulle funka att stjälpa ner degen i en gryta, istället för i långpanna, för att få lite mer höjd på brödet? Vad tros om det?
Åsa
Ska det vara en vanlig långpanna? Inte en brödform?
Anna
Hej Anna! Ja, det är en långpanna som används till det här receptet. Hälsningar Niclas
ICA-köket
Supergott och enkelt bröd att baka. Gästerna älskar det!
Ing-marie