Frallor med vallmofrön sätter guldkant på frukosten! Med en deg som inte behöver knådas är dessa frallor extra lätta att slänga ihop. Gör jobbet kvällen innan så har du goda frallor lagom till frukosten.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2022
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg. Innehåller gluten.
Näringsvärdet är beräknat per styck på torrvikten.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Enkla och fantastiskt goda frallor till en lite lyxigare helgfrukost.
Robert
2023-03-05Måtten stämmer trots mångas kommentarer. Degen är kladdig, men gick att forma med mjölade händer. Tyckte dock att de var lite tråkiga i smaken.
Miriam
2022-09-27Lös deg som bara går att forma med hjälpa av redskap, behöver mjöl både på bakbord och ovanpå. Är ICAs Vetemjöl special boven? Tycker att alla degar med detta mjöl blir lösa, har även hört samma undran från andra. Räcker det att röra degen, behöver den inte gå i assistent en längre stund?
Ulla
2022-08-18