Laga våfflor på egen våffelsmet med ägg - det blir en lyxig fika! Se till att hetta upp våffeljärnet ordentligt och smörj med smör innan du gräddar våfflorna. Lägg sedan de gräddade våfflorna på galler så håller de sig frasiga.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2003
Innehåller gluten, mjölkprotein och ägg.
Gör laktosfri: Byt ut smöret och mjölken mot laktosfria produkter.
Gör mer klimaträtt: byt ut mjölk till havredryck, smör mot mjölkproteinfritt margarin. Detta leder till en 70 % minskning av klimatpåverkan från maträtten.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Nej det här blev ju inte så frasigt. Kanske passar bättre som belgiska våfflor? Undrar i efterhand varför jag inte läste kommentarerna innan...
Pernilla
2023-03-26Väldigt frasiga
Maria
2023-03-25Har inte testat det gamla receptet som nämns i kommentarerna men detta var jättebra!
Maria
2023-03-25