Laga våfflor på egen våffelsmet med ägg - det blir en lyxig fika! Se till att hetta upp våffeljärnet ordentligt och smörj med smör innan du gräddar våfflorna. Lägg sedan de gräddade våfflorna på galler så håller de sig frasiga.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2003
Innehåller gluten, mjölkprotein och ägg.
Gör laktosfri: Byt ut smöret och mjölken mot laktosfria produkter.
Gör mer klimaträtt: byt ut mjölk till havredryck, smör mot mjölkproteinfritt margarin. Detta leder till en 70 % minskning av klimatpåverkan från maträtten.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Bara bra. Älskar våfflor
Ann
2023-03-08Jag förstår inte varför receptet byttes ut. Betygen blir ju väldigt missvisande eftersom många kommentarer gäller det förra receptet som ni hade här. Kunde ni inte bara skapa ett nytt recept så det gamla kunde få ligga kvar? Med det gamla receptet fick man perfekta våfflor, det blir det inte om man följer det nya receptet. Snälla, ändra tillbaks till det gamla receptet, vi verkar vara flera som önskar det.
Theresé
2023-02-20En bra helt vanlig våffla. Lite tramsigt med allt gnäll. Vill man ha frasvåfflor så får man väl söka efter det.
Bengt
2023-01-30