Våffelhjärtan med caviar, rödlök och smetana
Hur gör man en våffla med vuxensmak? Denna hemlagade, frasiga våffla är toppad med favoriter som caviar, citron, rödlök och krämig smetana. En perfekt förrätt på våffeldagen eller när du vill lyxa till helgbrunchen.
Ingredienser
4 portioner
Våfflor
4 msk smör (4 msk motsvarar 60 g) + extra till gräddning
1 dl mjölk
2 dl vetemjöl (2 dl motsvarar 120 g)
1 ägg
1/2 tsk bakpulver
1 dl iskallt vatten
Topping
1 citron
1 rödlök
75 g röd caviarmix
2 dl smetana
Till garnering
dill
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2122 KJ / 505 kCal
Fett40 g
Salt1.4 g
Kolhydrater28 g
Protein7 g
Kommentarer
Blev mycket gott!
Susanne
2022-03-25så himla gott
Angelica
2020-03-25