Ugnsstekt torsk med romsås

Betyg 3.8 av 5.
6 personer har röstat
1
Ugnsstekt torsk med romsås

En rätt som nästan lagar sig självt! Medan potatis och broccoli får koka upp i en kastrull tillagas torsken i ugnen. Samtidigt svänger du enkelt ihop din romsås som passar suveränt ihop med den milda torsken. Smaklig spis!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 38 2018

Ugnsstekt torsk med romsås

Ingredienser

4 portioner
900 g potatis
250 g broccoli

Torsk

4 port torskfilé
salt
peppar

Sås

2 dl crème fraiche
75 g röd caviarmix
1 citron

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.8 av 5.
6 personer har röstat

Kommentar

För lite broccoli en bit/pers.

Carina

2018-09-18

Näringsvärde per portion

Energi2047 KJ / 489 kCal
Fett19 g
Salt2.04 g
Kolhydrater42 g
Protein35 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Frasig torsk med romsås
Betyg 3.3 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ugnstorsk med kaviarsås
Betyg 2.7 av 5.
242 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Stekt torsk med ägg- och kaviarsås
Betyg 3.9 av 5.
12 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ugnsstekt lax med romsås
Betyg 4.4 av 5.
44 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ägghalvor med rom och gravad lax
Betyg 4.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Matjesbakad torsk med dillsås
Betyg 3.7 av 5.
13 personer har röstat
Under 45 min att tillaga