Ugnsstekt torsk med romsås
En rätt som nästan lagar sig självt! Medan potatis och broccoli får koka upp i en kastrull tillagas torsken i ugnen. Samtidigt svänger du enkelt ihop din romsås som passar suveränt ihop med den milda torsken. Smaklig spis!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 38 2018
Ingredienser
4 portioner
900 g potatis
250 g broccoli
Torsk
4 port torskfilé
salt
peppar
Sås
2 dl crème fraiche
75 g röd caviarmix
1 citron
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2047 KJ / 489 kCal
Fett19 g
Salt2.04 g
Kolhydrater42 g
Protein35 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
För lite broccoli en bit/pers.
Carina
2018-09-18