Frasig torsk med romsås
Underbar husmanskost som är både välsmakande, snabb och enkel att tillaga! Frasig torsk med romsås gör du på torskfiléer som paneras och steks i lite matfett. Servera den krispiga fisken med potatis, gurkstavar och ljuvlig caviarsås.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 12 2013
Ingredienser
4 portioner
600 g torskfilé
900 g potatis
1 kruka dill
2 dl gräddfil
1 burk (75 g) röd caviarmix
salt
peppar
1 gurka
1 dl vetemjöl
3 msk smör eller margarin
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2221 KJ / 530 kCal
Fett17.2 g
Kolhydrater57.6 g
Protein32.6 g
Kommentarer
Hej Kristina! Rödlökssåsen blev caviarsås istället så vi hade missat att ändra namnet. Men nu har vi fixat det! Hoppas det smakar!
Redaktionen
2013-03-15Hittar ingen rödlök i receptet. Vart tog den vägen?
Kristina
2013-03-14