Hur gott med ugnsstekt lax och härligt söta rostade rotfrukter? En riktigt god smakkombination som dessutom är riktigt enkel att göra då allting tillagas i ugnen. Servera med en klick crème fraiche med smak av fetaost och soltorkade tomater, ät och njut!
Fri från gluten och ägg men innehåller laktos och mjölkprotein.
Recept och bild i samarbete med Arla.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Mats
1/19/2019Håller med Anna här. 30 minuter minst för rotfrukterna för mig. 10m kanske funkar om dom är förkokta? Riktigt smarrigt hursomhelst
Anna
10/22/2018Alldeles för kort tid i ugnen, tyvärr. Både palsternackor o rödbetor var fortfarande hårda och oätliga efter full tid i ugnen enligt receptet
Redaktionen ICAse
11/22/2018Hej Anna! Hoppas ni lät dem stanna kvar i ugnen tills de var klara. Ugnsvärme är olika i olika ugnar. Hälsningar Michelle
Redaktionen ICAse
11/22/2018Hej Anna! Hoppas ni lät dem stanna kvar i ugnen tills de var klara. Ugnsvärme är olika i olika ugnar. Hälsningar Michelle
Ann-christin
10/19/2018Enkelt och väldigt gott. Jag valde mer potatis istället för rödbetor. Använde Cream fraiche franska örter med soltorkade tomater på sidan.