Pasta med pestohummus och ångad lax
I denna pasta med ångad lax blandar vi hummus med pesto till en utsökt pestohummus som fångas upp perfekt av den spiralformade tortiglionin. Blanda med pressad citron och rostade nötter som tillför en krispig textur. Servera med riven parmesan och koriander.
Ingredienser
Till servering
För alla
Fri från laktos men innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör äggfri: välj pasta utan ägg. Kontrollera noga innehållet i peston, känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym.
Recept och bild i samarbete med Barilla.
Näringsvärdet är exkl. parmesanost.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer