Ugnsstekt lax med basilika

Lax, basilika och citron i en fin kombination. Med pressad potatis som tillbehör får man lätt i sig den goda såsen och broccoli och purjolök ger ytterligare doft, smak och färg.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 47 2012

Gör så här
00:15:00
00:04:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2804 KJ / 669 kCal
Fett32 g
Salt1.2 g
Kolhydrater50 g
Protein38 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
13 stTips, det blev jättegott med karamelliserad röd lök istället för purjolök. La den ovanpå fisken innan servering.
Emma
Varför är det inte samma ingredienser på bilden som i receptet? Ser ut som pinjenötter och fetaost (?) på bilden?
Rebecca
Hej Rebecca! Pinjenötterna och fetaosten hade hamnat i tipstexten men vi har nu lagt till dom i ingredienslistan. Tack för att du uppmärksammade det för oss! Hälsningar Elina
ICA-köket
En klar vardagsfavorit !
Helle