Rosmarinstekt nektarin med crema di balsamico och ädelost

Betyg 2.8 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Rosmarinstekt nektarin med crema di balsamico och ädelost

Rosmarinstekt nektarin med balsamico och ädelost är ett gott tillbehör till stekt eller grillad korv, gärna kryddkorv. Ett annorlunda sätt att äta nektariner – stek dem i olivolja med rosmarin, och toppa med crema di balsamico och smulad ädelost. Söt frukt och salt mögelost i en härlig kombo.

Rosmarinstekt nektarin med crema di balsamico och ädelost

Ingredienser

4 portioner
4 nektariner
2 msk olivolja
4 färska rosmarinkvistar
140 g ädelost
2 msk crema di balsamico

Gör så här

00:02:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.8 av 5.5 personer har röstat

Kommentar

Jätte gott.

Mehrshad

2013-09-05

Näringsvärde per portion

Energi1112 KJ / 265 kCal
Fett17.9 g
Kolhydrater17.3 g
Protein8.9 g

Testa liknande recept

Baconfräst svartkål
Betyg 4.1 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Crostini med getost, fikon och pumpafrö
Betyg 3.5 av 5.19 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Fikoncarpaccio med pinjenötter och ostcrisp
Betyg 3.1 av 5.34 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Knäckebrödssnittar med pistage och fikon
Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grillad salma provencale
Betyg 3.5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Chorizo-stroganoff med paprika
Betyg 3.5 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad