Rosmarinstekt nektarin med crema di balsamico och ädelost

4
1
Rosmarinstekt nektarin med crema di balsamico och ädelost

Rosmarinstekt nektarin med balsamico och ädelost är ett gott tillbehör till stekt eller grillad korv, gärna kryddkorv. Ett annorlunda sätt att äta nektariner – stek dem i olivolja med rosmarin, och toppa med crema di balsamico och smulad ädelost. Söt frukt och salt mögelost i en härlig kombo.

Rosmarinstekt nektarin med crema di balsamico och ädelost

Ingredienser

4 portioner
4 nektariner
2 msk olivolja
4 färska rosmarinkvistar
140 g ädelost
2 msk crema di balsamico

För alla

Fri från ägg och gluten.
Gör laktosfri: Byt ut ädelost till laktosfri fetaost eller annan laktosfri dessertost.
Gör mjölkproteinfri: Byt ut ädelost till tofu eller annan mjölkproteinfri dessertost.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

4

Kommentar

Mehrshad

2013-09-05

Jätte gott.

Näringsvärde per portion

Energi 1112 KJ / 265 kCal
Fett 179 g
Kolhydrater 173 g
Protein 89 g
Läs mer om näringsvärden